Собственикът на “Левски” Тодор Батков в приповдигнато настроение коментира, че победата над Литекс с 3:2 е най-силната среща от началото на лятото.

“Много по-добра игра, това е най-силният мач на “Левски” от началото на сезона. В началото на второто полувреме може би малко отпуснахме нещата. Отборът си върви нагоре. Не приемаме съдийска подкрепа. Може би защото не сме членове на Изпълкома, не каним на лов, не черпим. Резултатът е добър, отборът от тук нататък тръгва отгоре. До края на полусезона ще бъдем лидери. Програмата е да не губим точки. Не подценявам никого, нито Локо (Пловдив), Черноморец. С ЦСКА се оказва сериозното дерби, което ще излъчи есенния първенец”, заяви Батков.

Босът коментира и бъдещето на Гонзо на "Герена": "Няма нищо такова, с Георги сме съидейници, съратници. Имам му пълно доверие, той израства заедно с отбора. Моля за малко търпение, към него и футболистите. Съдбата му не зависи от един или два мача.

“Чест прави на хората от Лудогорец, поздравявам Домусчиев, че хвърля такива пари за футбола. Надявам се другата неделя всички левскари да дойдат в Разград и да ни подкрепят”, завърши босът на “сините”./БЛИЦ