Собственикът на “Левски” Тодор Батков поздрави отбора за победата с 2:1 срещу Берое. Двубоят беше дебют за новия треньор Николай Костов.

”Очевидно има още много да се работи. Трябва пълна концентрация в оставащите три мача, промени в състава през зимата и солидна подготовка. Готвим три лагера, един в Кипър и два в Турция, силни контроли срещу силни съперници. Надявам се да изглеждаме по-добре в края на февруари. Поздравих момчетата и казах, че Йовов ще играе, докато продължава да вкарва. Нека всеки да си прави изводите”, заяви Батков.

“Отборът играе по нова схема, явно беше успешна. Накрая беше малко студено, загубиха концентрация. Очевидно има какво още много да се желае, но разчитам на новия треньор, на методиката му и на набелязаните нови играчи за селекция. Към края на ноември ще имаме пълна яснота. Договаряме се с футболистите с изтичащи договори, с трима от тях ще приключим до дни, договорили сме се. Остават още трима, върху които продължаваме да работим. Ето, собственикът е пред вас, Тодор Костадинов Батков”, допълни босът, отхвърляйки за пореден път слуховете за смяна на собствеността на клуба.

“Николай Костов ще разполага с толкова пари за селекция, колкото е необходимо. Оставаме в играта, на две-три точки сме от лидерите, може би ще бъдем на второ място на полусезона”, завърши Батков./БЛИЦ