Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Босът на “Левски” Тодор Батков е обвинил още един футболист в симулативна игра и продаване на мачове. Преди известно време адвокатът намекна, макар и да не назовава имена, че Георги Петков е играл симулативно в част от двубоите и особено при загубата от Спортинг (Лисабон) с 0:5 в Лига Европа. Самият вратар отговори на нападките на шефа и призна за свой бивш съотборник, който също е попаднал под обвиненията на Батков.

“Той (б.р. – има предвид Тодор Батков) постоянно има някакви съмнения за мачове в последните 3 години. Ще ти кажа за един голям левскар. По една или друга причина го обвини, че е играл симулативно срещу Миньор на “Овча Купел”, победихме 3:1. Става въпрос за Елин Топузаков, срамна работа е. Той не му каза на него, предаде ми на мен, че има съмнение, че е играл симулативно и повече няма да е в “Левски”. Следващият ни мач беше с ЦСКА. Не искаха да го пускат, Елин остана резерва, а след срещата замина за втори път за Израел. Аз му казах, че този човек никога не може да го направи подобно нещо”, заяви Георги Петков в ефира на Канал 3.

“Никога не съм пускал нарочно голове или съм играл симулативно. Нормално е да съм играл слабо и да ми е паднала формата в последната ми една година на “Герена”. След като си тръгнах година и половина не съм разговарял с него и нямам желание да говоря. Явно забрави времената, в които гонеше футболистите по пистата и им се катереше по раменете, за да го снимат. След като вече само на хартия се води президент на “Левски” започна да обръща внимание на неща, които не му отива. 10 години съм играл в този отбор и съм постигнал всичко. Нека сезира, когото поиска. Аз съм готов да се появя, където ми кажат. Даже обмислях да се подложа на детектор на лъжата. Дори бях намерил телефон, всичко, за да му докажа но...Той обаче е такъв човек, който не отговаря за нищо, само гледа да си намери камери и да говори”, допълни бившият вратар на “сините”.