„Няма как да не съм ядосан. Скоро ще има сериозни организационни и кадрови промени в Левски! Това мога да ви кажа”, отсече собственикът на “сините” Тодор Батков след завръщането си в България. По този начин той отговори на въпроса защо си е тръгнал преди края на финала за републиканско първенство юноши старша възраст, който Левски загуби от Славия с 0:1.
“Сега отиваме да подпишем договора с Бардон, той е ще за две години. Седрик не беше освободен без финансов иск, а трансфериран срещу определена сума. Освен това ние се съгласихме да му компенсираме това, което не са му платили от Анортозис. Преговорите отнеха доста време. Аз бях в течение на нещата и когато всичко бе готово, комбинирах едно служебно пътуване и финализиране на трансфера. Вчера! За 15 минути. Сумата не е много голяма за българските стандарти”, обясни „синият” бос.
„Най-малко с вас искам да коментирам завръщането на Наско Сираков. Това е мое еднолично решение. Аз не крия, че имам добър контакт с него, непрекъснато водим разговори. Той никога не е излизал от Левски. Ако реша нещо, ще ви бъде съобщено!”, добави Батков.
Адвокатът не пропусна отново да се заяде с вечния съперник.
„Ние не сме ЦСКА! Не ни сравнявайте с тях. Те да се оправят. Не искам да кажа нищо лошо. Напротив, пожелавам им успех. Селекцията им е феноменална”, обяви Батков, намеквайки за скандала при “червените” с френския анонимник Грег Акселрод.
"Не е изключено да върнем Топузаков. Водим преговори с френски нападател", завърши собственикът на "синия" клуб./БЛИЦ