Президентът на Левски Тодор Батков удържа на обещанието си и заведе тима на дискотека. Адвокатът купонясва с целия отбор и спортно-техническото ръководство в столичния клуб “Син Сити” след победата с 2:1 над АИК. В четвъртък срещу петък “сините” разтърсиха нощна София не само с успеха си, но и с купона си.
 
Батков и Гонзо бяха доста активни на дансинга, но не им отстъпваха Жоазиньо и Гара Дембеле. Божидар Митрев направи грешка на терена, довела до голо на АИК, но в “Син Сити” обра овациите. Той пя заедно с певеца Илиян
 
Шампионско посрещане и хиляди поздрави от фенове засипваха през цялата вечер левскарите. Залпове от салфетки и шалчета на “сините” посрещаха всички. Химнът на Левски беше посрещан всеки път с бурни аплодисменти и викове от препълнената зала.
Празненството продължило до 3 часа сутринта. Сметката естествено бе платена от щастливия Тодор Батков, който броил почти 10 000 лева.
 
Купонът на футболистите продължи и в друго култово заведение на нощна София “Найт Флайт”, където за доброто настроение на “сините” се грижеше футболната съпруга Алисия./БЛИЦ