Собственикът на Левски Тодор Батков ще се заеме с разрешаването на случая с Владимир Гаджев. Както е известно, "сините" все още не държат правата на родения през 1987 година халф. През последния сезон Гаджев игра под наем за Левски, но все още е собственост на Панатинайкос.

"Президентът на Левски Тодор Батков ще преговаря с шефовете на гръцкия отбор. Очаквам това да стане в най-скоро време. Аз вече разговарях с Даниел Боримиров и съм наясно, че Левски държи на Владо", коментира за "Гонг" Емил Данчев.

Мениджърът на Димитър Бербатов работи с талантливия халф, който направи добър сезон на стадион "Георги Аспарухов". Голът на Гаджев срещу Миньор (1:1) в предпоследния кръг се оказа и шампионски за Левски.

Нееднократно Гаджев е споделял, че иска да продължи кариерата си на "Герена". Младокът, който доскоро беше младежки национал, е юноша на актуалния български шампион. Босът на Левски Тодор Батков в последно време е повече от активен. Адвокатът изигра ключова роля в преговорите за привличането на Димитър Макриев от израелския Ашдод. /БЛИЦ