Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев направи интересно признание за бъдещето си. 

Полузащитникът получи наградата си за най-добър футболист на 24-ти кръг в Пресклуб "България" и каза защо вече не получава оферти от български клубове. Той допълни, че има интерес към него от чужбина и нищо чудно през лятото да бъде продаден. 

"Има интерес към мен от няколко чуждестранни отбора. Почти всички са от една държава. Ако през лятото пристигне конкретна оферта, ще седнем с ръководството, за да преценим кое е най-доброто за мен и клуба. Ако предложението е добро, ще го приема. Време е вече отново да опитам късмета си зад граница. Клубовете в България разбраха за какво става дума и затова вече не очаквам да ме потърсят. Те знаят за кой отбор в България искам да играя. Нямам оферта от наш клуб", заяви Неделев и продължи за представянето си в Ботев.

"Искахме да изиграем бързо следващия мач след двете загуби. Такава е програмата, тренираме и се готвим за мача с ЦСКА. Виждате, че от зимата насам Левски играе страхотно. Направиха добър отбор и добър треньор. Имат предимство, защото гостуват на Славия и домакинстват на Лудогорец. Ние гостуваме на ЦСКА и приемаме Славия. Дори да спечелим и двата мача не зависи само от нас. Ще се надяваме на грешка на Левски“, каза Неделев по повод битката за третото място.

Той заяви, че резултатът от финала за Купата ще повлияе и на Ботев. „Със сигурност ще повлияе. Отборът, който загуби купата, ще бъде в лошо настроение. Ако това е ЦСКА след 4 дни играят с нас. Прогноза за Купата не бих дал, защото в момента може Левски да са в по-добра форма, но е един мач, дерби, всичко става. По-добрият отбор да спечели“, каза Неделев.

„Вече се напаснахме с новите футболисти, които дойдоха. Искаше се малко време. Мисля, че този сезон в началото играхме добре, сега не толкова добре, но постигаме резултати и следваме целите. Надявам се следващите два мача да покажем по-хубава игра и да ги спечелим. Не бих казал, че има умора. Случи се, че загубихме два мача. Важно е да играем в Европа. Последните години не сме били в тройката и това ще бъде успех за отбора и ще даде допълнително самочувствие. Дай боже да се класираме за Евротурнирите и да направим хубави мачове“, допълни той.

„Надявам се националният отбор да тръгне с две победи в Лигата на нациите. Трудни съперници. Македонците израснаха последните години. Спечелиха срещу топ отборите. Предстоят ни 4 тежки мача. След края на сезона ще има лека умора, но трябва да се адаптираме и да влезем на ниво национален отбор. Това ни е шансът да се класираме за голям форум“, заяви Неделев.

„Както виждате последните 11 години Лудогорец вземат играчи, които им трябват, за да станат шампиони. Имат цели, които гонят. Всички други казват, че ще се борят за титлата, правят селекция, но тя не е достатъчно добра, за да бутнат Лудогорец. Отборите с масата фенове искат да са на челните места, но се иска да се вземат по-скъпи футболисти, за да бутнеш Лудогорец от първото място“, завърши футболистът.