Тодор Неделев бе избран за футболист №1 на месец август. На награждаването халфът на Ботев (Пд) призна, че е имал разговори с Трабзонспор за трансфер, но не е отказвал тиражираните в медиите пари.

Тошко коментира и предстоящия мач Локо Пд – Тотнъм в четвъртък от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

“Всички награди, които получавам, са благодарение на моите футболисти и треньори - не само в Ботев, но и в националния отбор. Пожелавам си да спечелим няколко мача, защото наистина се нуждаем от победи в първенството.

“Надявам г-н Самуилов да се върне и нещата да са постарому. Защото направихме добър отбор. Дали ще се върне обаче ще се върне, не знам. С тази декларация искаме г-н Самуилов да е пак начело на клуба, тъй като по негово време всичко беше наред.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Трабзонспор още от зимата ме следеше. Тогава не станаха нещата. Говорехме, че като свърши сезонът, ще седнем да преговаряме. Три-четири дни преди баража със Славия ми се обади мениджър да ми каже, че Трабзон се е отказал. Четох, че аз съм отказал.

Ако ми предлагат тези пари, които се писаха, няма как да ги откажа не само аз, но и всеки друг футболист“, заяви Неделев.

“Щеше да е добре, ако имахме стадион. Едно е да играеш пред 3000, а съвсем друго пред 20 000 зрители. Аз съм го изпитвал. Надявам се съвсем скоро да се построи стадион, защото всички фенове мечтаят за това.

Що се отнася до мача Локо (Пд) – Тотнъм. Това е голям престиж да дойде такъв отбор с такъв треньор в България. Мога да пожелая успех на Локомотив. Футболистите не трябва да се притесняват, а да играят”, джентълменски завърши Тошко.