Полузащитникът на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев взе участие в награждаването на призьорите в детски футболен турнир. 20-годишният национал бе част от церемонията в края на надпреварата, организирана от Асоциацията на българските футболисти, чието 15-о поредно издание се проведе на стадион „Пловдив”.

Любопитното е, че в детските си години жълто-черната "осмица" на два пъти е печелил приза за най-добър играч в същата надпрева. Халфът на "Ботев" бе посрещнат от председателя на АБФ Георги Бойчев, който припомни на таланта, че е печелил първите си призове във футбола именно в това състезание.

Турнирът, в който участие взеха 10 отбора от набор 2001, бе спечелен от съставът на „Ботев”. Неделев изгледа на живо финала, в който младите „канарчета” на треньора Стефан Стоянов се наложиха по категоричен начин с 5:1 над тима на Общински детски комплекс – Пловдив. След края на официалната част Неделев взе участие в отборната снимка на шампионите и откликна на желанието на десетки малчугани да се запознаят и снимат с него.

Във връчването на индивидуалните и отборни отличия участие взеха още клубните легенди Петър Зехтински и Атанас Пашев, Георги Георгиев, Иван Занев, треньорът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов и зам.-кметът Георги Титюков.