Бившият нападател на Спартак (Варна) Тодор Радомиров се завърна в тима. Той напусна "соколите" през сезон 2006/07. Засега 31-годишният таран само ще поддържа форма с възпитаниците на Иван Найденов. Той има предложение от аматьорския Провадия от Североизточната "В" група.

Радомиров се включи вчера в двустранна игра, като дори се отчете с гол, пише "Тема спорт". Той е далеч от формата си, но не е изключено през зимата да стане официално част от отбора. За последно нападателят рита за аматъорския фенски Спартак (Варна), който носеше името Тополи през есента на 2010 година. Преди това игра за Калиакра.

Таранът има зад гърба си цели 4 сезона за "соколите", преди да бъде освободен от тима след скандал. Както е известно, Радомиров спечели приза за феърплей през 2006 г., като бе награден на церемонията за футболист на годината лично от Борислав Михайлов. Поводът бе мачът с Беласица от есента на същата година, завършил 3:3.

Тогава по предварителна информация двубоят е трябвало да приключи с победа за гостите от Петрич. Но Радомиров отбелязва изравнително попадение в даденото от съдията продължение на срещата и обърква сметките на всички. По-късно в интервю той обяви, че цяла България е знаела, че мачът с Беласица е бил уреден.