Старши треньорът на Ботев (Враца) Тодор Янчев остана много доволен от футболистите си въпреки поражението от Черно море с 1:2 във Варна. Той заяви, че това най-добрият мач на врачани от началото на сезона.

"Не бих казал, че се обърка нещо. Искам да виждам моя отбор по този начин да играе. Днес може би ни е най-силният мач срещу един отличен съперник. Неслучайно Черно море участва в евротурнирите и има толкова добър треньор. Неприятно е, че загубихме, но аз лично видях много достойнства в този мач. На прав път сме, доволен съм въпреки загубата", сподели наставникът.

"Все пак и съперникът е на друго ниво, напълно нормално и като домакини да натиснат. Можехме да завършим някои атаки по-добре. Допуснахме два гола, което е неприятно, особено когато гостуваш на "Тича". Аз съм доволен от футболистите", каза още той.

"Лично аз не се притеснявам, защото виждам какъв потенциал имаме. Първите кръгове срещнахме все водещи отбори, все от топ 6 да ги наречем. Единствено неприятно е домакинската загуба срещу Берое. Ако играем по този начин, аз съм спокоен за Ботев Враца", допълни треньорът на врачани.

"След като сме загубили има какво още да доизчистваме, но като цяло аз съм доволен как стояхме на "Тича". Просто трябва да вкараме един гол повече от съперника. Дойде ли първата победа ще дойде повече увереност в отбора. Просто ни трябва една победа да се завърти колелото. Важното е да се изправиш, когато паднеш, а ние ще се изправим", завърши Янчев.