Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев бе изключително развълнуван след победата срещу Рапид във Виена с 2:1. Той вкара изключително красив гол, с който откри резултата в мача, а Маркиньос реализира второто попадение.

"Обичам всички цесекари. Добра победа, в центъра на Европа, имахме нужда от такава победа, и важното – с добра игра. Не е важно кой вкарва головете, важното е да побеждаваме и да радваме тези хора, които днес отново бяха номер 1, нашите фенове пак бяха уникални, това е публиката на ЦСКА,” каза Тодор Янчев.

„Винаги е добре, когато има такива моменти. И те изживяха доста разочарование, но сега е важното, че всичко е добре. Сега е важно да си вземем и мачовете в българското първенство, в Европа нямаме какво да губим. Приоритет е българското първенство, имаме и Купа на България, това е важното", допълни още полузащитникът.

"Знаехме къде сме, атмосферата бе чудесна и вие я усетихте. Знаехме на кое място сме, никой не очакваше чудеса от нас, излязохме без напрежение, да радваме тези хора. Ако играем така, ще върнем хората и ще ги виждаме на стадиона. Аз се радвам много за Милен Радуканов, амбициозен и трудолюбив наставник. Аз откакто съм футболист, на никого не съм се месил. Когато ме питат, си казвам мнението, но за мен който и да е треньор, трябва да играем за него, независимо кой е,” завърши Янчев./БЛИЦ