Старши треньорът на Ботев Враца Тодор Янчев остана доволен от успеха на неговия отбор с 1:0 срещу Локомотив София. Той сподели, че всяка победа със "суха мрежа" е по-важна и значима

“Това ни е целта. Да промених тази тенденция, при която допускахме много голове. Тези сухи мрежи са плод на работата на всички. Винаги, когато победиш със "суха мрежа", е много по-важно и значим. Победата все пак си е победа”, започна Тодор Янчев.

“И в първите мачове въпреки негативните резултати, знаех качествата на момчетата. Просто срещнахме наистина сериозни отбори, въпреки добрата ни игра, нямахме точки. Последните 2 мача вече имаме 6 точки, което ни прави радостни. Това е пътят. Трябва да играем в двете фази. Това е футболът”.

"Трябваше да сложа потник, знаех, че ще играем с бяло, облякох си черна блузка. Не съм суеверен човек, така че няма да бъде с потник, ако не ме накарат ръководните фактори", каза той.

“Срещаме един от може би най-сериозните отбори, участник в евротурнирите. Ще се подготвим максимално добре за следващия мач. Дай Боже да победим”, завърши Янчев.