Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев похвали играта на своя отбор, след равенството 1:1 с Фулъм в груповата фаза на Лига Европа. “ЦСКА има шанс навсякъде и ще го доказваме в оставащите мачове. Навсякъде ще се представим достойно, тази прекрасна публика го заслужава”, каза Янчев.

"Това бе наш мач, поведохме и получихме доста нелеп гол, след като имаше наш паднал играч. Не видяхме прословутия феърплей, след това нарочно не им върнахме един тъч. Уж има шестима съдии, зад вратите, вътре трима... Имаше дузпа за нас след игра с ръка на противников футболист. И 10 съдии да се съберат все същата работа. Този равен не ни изпарява шансовете, играем за тази публика и за нашия клуб. Не се страхуваме от нито един противник, ще играем нападателно и открито. Групата е равностойна, всеки смята Рома за фаворит, но на терена видяхме, че закономерностите са съвсем други.

Ние днес може само да се гордеем от този мач. Вярно, бяхме почти спечелили мача, но с една атака ни изравниха, просто очаквахме да спрат да играят. Имаше и дузпа за нас, Данчо Тодоров искаше да продължи топката в наказателното поле, а футболистът на Фулъм игра с ръка и съдията даде корнер", добави капитанът на ЦСКА./БЛИЦ