Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев поздрави отбора след победата с 2:0 срещу Берое.

“Въпросът беше кога ще вкараме гол. След като Мишел откри, всичко си дойде на мястото. Поздравявам Берое, добър отбор, имат по-голям потенциал като класиране. Заслужено взехме трите точки и мислим напред”, заяви Янчев.

“Досега може би подценихме единствено мача с Монтана, в който победихме само с 1:0. Треньорите ни предупредиха да не си вирваме носовете. Именно двубои срещу отборите от долната половина на класирането обръщат първенството. За да ставаш шампион, трябва да побеждаваш не само големите противници”, допълни капитанът.

Тодор Янчев коментира и постоянните писания, че през зимата голяма част от чужденците ще бъдат изгонени: “Хубаво е да се спре с коментарите по адрес на момчетата. Постоянно ги успокояваме, не е приятно. Всеки ден като излиза такава информация, си броят дните. Трудно е да ги мотивираш, неприятна история. Въпреки всичко поздравявам моите колеги, тренират и играят. Мисля, че Пакурар е взел правилно решение за себе си. Той е чужденец в нашата страна, играл съм навън и знам какво е.”

”Нека завършим с две победи, имаме трудно гостуване в Гоце Делчев. Не искам да хвърляме кьорфишеци на феновете, да казваме, че ще станем шампиони. Играем мач за мач, после ще правим сметки”, завърши реалистично полузащитникът./БЛИЦ