Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев призна, че отборът е можел да тръгне с фалстарт срещу Локомотив (София). “Червените” победиха с 2:1, но се отпуснаха в края на мача и можеха да пропуснат трите точки.

“Ние си направихме мача труден, помислихме, че ще се развият нещата много лесно. Подценихме дадени ситуации, за което можеше да си изпатим. Тази седмица поработихме сериозно, наблегнахме на физическа подготовка, но това не трябва да ни е оправдание. Локомотив имаше мач в четвъртък, а ние трябваше да бъдем по-отговорни на терена. Нашите фенове заслужават да видят по-добра игра и лице. Все още подценяваме някои ситуации. Да, времето е тежко, можем да си кажем на терена, този ще подгони, или онзи ще спести някои метър, но не може да се отпускаме”, заяви Тошко Янчев.

“И за нас е най-хубаво да играем на “Българска армия”. Помня в един от последните мачове в Европа, ако не се лъжа срещу Тулуза, трибуните бяха препълнени. От “Армията” няма по-хубаво”, коментира капитанът по повод разпънат плакат от агитката, с който призоваха, че искат отборът да домакинства в собствения си дом.

“Нека да ги оставим съдиите, от първия кръг сме ги грабнали. Нека каквото виждат, да свирят. Ако искаме са вървим напред, да оставим съдии и всичко да се играе както трябва”, призова Янчев.

“Първо мислим за Черноморец, после за Стяуа. И двата пъти направихме добри резултати в първите мачове като гост (има предвид предишните два случая, в които ЦСКА игра със Стяуа). След това обаче отпаднахме, нещо не ни стигаше в София. Надявам се този път да бъдем по-мобилизирани. Говорим си със Зику, той ни дава информация, но тепърва ще гледаме техни мачове”, завърши полузащитникът./БЛИЦ