Дългогодишният капитан на ЦСКА Тодор Янчев застава довечера „Пред банята”. В ефира на TV7 любимецът на червената публика ще направи искрена изповед за случващото се в клуба, скандалите и причините за напускането му.

В рубриката „Дартс” водещият Николай Александров ще разпита халфа за подробности около атмосферта в отбора и какво всъщност се случва на „Армията”.

Янчев ще даде отговори на въпросите има ли някой интерес от това да се съсипва ЦСКА, какво е бъдещето на отбора и как вижда развитието на своята кариера.

„Пред банята” готви още куп интересни теми за своите зрители. Спортното шоу няма да пропусне очакваното представяне на Мартин Петров в Еспаньол с подробности от мястото на събитието.

Ще бъдат анализирани и най-интересните срещи в Европа от изминалия уикенд. Водещите ще дискутират върху спорните положения в Англия, Испания и Италия и ще дадат своите експертни мнения за това кои са фаворитите и какви са шансовете за изненади по върховете на класирането.

В предаването ще бъдат застъпени и най-дискутираните спорни положения, за които зрителите ще чуят мнението на рефера Антон Генов.

„Пред банята”, ще отдели още повече време на зрителските настроения, въпроси и интереси. Отново особено застъпени ще са мненията на феновете от Фейсбук страницата на предаването.

Спортното шоу обещава и пъстра палитра с най-интересните моменти от всички останали сфери на спорта.

Тези и други теми в двучасовото издание на „Пред банята”. Тази вечер от 20:00 часа, само по TV7.