Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров е доволен, че благодарение на магазините "Спорт Депо" "армейците" вече ще отговарят на претенциите на феновете си. Запалянковците ще имат лесен достъп до клубните артикули с марката "Лото", които ще се продават в мрежата на спортните магазини в цялата страна.

"С този договор, който подписахме със "Спорт Депо", отговаряме на претенциите на феновете ни да имат достъп до екипите и артикулите на ЦСКА. В страната има 21 магазина на "Спорт Депо", във всеки от тях ще има артикули на клуба. Голяма част от тях ще бъдат произвеждани от "Спорт Депо". От всеки артикул ЦСКА ще получава сериозни проценти. Приходите от търговска дейност многократно ще се увеличат. Не с проценти, а с пъти. Нещо, което до този момент е било неглижирано. ЦСКА вече ще показва съмсвем друго лице. Най-важното е, че ще бъдат удовлетворени всички привърженици", обясни Александър Тодоров.

"Срокът на контракта е 3-годишен и влиза в сила от лятото. Има определени бонуси от "Спорт Депо" за шампионска титла, участия в Шампионска лига и Лига Европа", добави шефът в ЦСКА, след като преди това изрази прогноза, че в касата на "армейците" на година ще влиза поне половин милион лева от продажбата на фенски артикули.