"Още не сме напълно обединени, все още някои играчи не вярват, че ще влезем в "А" група", коментира треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Томаш след загубата с 1:2 у дома от Литекс II.

"Мачът протече както очаквахме. Леко съм учуден, че играчите не си повярваха достатъчно. Да, Литекс е добър отбор, но в течение на мача се получи това, което очаквах – да се отворят пространства за нас, но не можахме да се възползваме", обясни Томаш пред sport-vt.com.

"Имахме много отсъстващи поради наказания и контузии, но това не ни оправдава. Причините изцяло са си в нас. Не съм отчаян, напротив – видях доста хубави неща. Имаше футбол, тактически бяхме добре. Когато искаш, можеш и повече. Амбициите винаги са били големи, докато има шансове, ще се борим", добави наставникът на „железничарите“.

Треньорът на Литекс Любослав Пенев преди мача дружески прегърна Томаш. Двамата добре се познават от ЦСКА, а и от приятелските мачове, които организира Димитър Бербатов при почивките си в България. След мача екснационалът подмина на бърз ход журналистите, като от ловешкия клуб поясниха, че Пенев не обичал много да говори пред медиите.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!