„Загубите в контролите не ме притесняват. Да, вярно е, че никой не обича да губи, това е съвсем нормално. Но все пак по-важното е как сме играли в приятелските срещи и дали футболистите спазват указанията ми”, заяви старши треньорът на Верея Александър Томаш.

„На нас ще ни бъде много трудно, ние сме чисто нов отбор. Момчетата за пръв път се виждат заедно. Селекцията е постоянно отворен процес при нас. Радвам се, че Момчил Цветанов и Илиян Йорданов приеха нашите предложения. И двамата имат качества, което е плюс за отбора ни”, добави наставникът.

Сезон 2016/2017 за старозагорци стартира в събота от 21:15 часа, когато те гостуват на Дунав Русе в първия кръг.

„За притеснение не искам да говорим, при мен няма никакво. Убеден съм, че ще ни трябва време. На никого времето не стига. Надявам се с общи усилия и колективизъм да преборим всички тези трудности, които срещаме всеки ден.

За мен целта на Верея е да се изгради стабилен отбор, който да се опитва да играе добър футбол. Това е най-важното в момента. Не работим за резултати, а за стил, по начин, по който да бъде не атрактивен, а правилен и полезен. Вярвам, че когато този момент настъпи, резултатите ще си дойдат сами”, каза още роденият на 2 септември 1978 година специалист.