Спорт, спорт и пак спорт. Любимото на феновете шоу „Пред банята” атакува съботния ефир на TV7 и вече ще се излъчва под различен формат в цели три дни от седмицата.

От утре в рамките на публицистичното предаване „Факторът Кошлуков” ще се настани познатата на зрителите рубрика „Дартс”. Тя се мести от понеделнишкия брой на „Пред банята” поради програмни размествания, наложени от излъчването на риалити формата „Къртицата”.
За да не усетят феновете липсата на актуални интервюта и интересни гости, спортното шоу си осигури 30 минутен ефир в една от най-гледаните часови зони през уикенда.

Точно в 11:30 часа утре спортният журналист Томислав Русев ще седне в стола на Емил Кошлуков за обещаващо динамичен и интересен разговор с бившия министър на спорта Свилен Нейков.

Тази традиция ще се запази и в идните седмици, когато последователно в студиото на политическия анализатор ще влизат Николай Александров и Борис Касабов.

Ударната доза спортни емоции за феновете ще продължава с едночасово издание на „Пред банята” в понеделник от 21:00 часа и 60 минутен маратон с най-интересното преди кръга в „А” групата с „Преди банята” от 23:00 часа в петък.