Александър Томов за пореден път попадна в "червената" радост след победа над "Левски". ЦСКА спечели с 3:1 днес на Националния стадион "Васил Левски". След края на мача Томов слезе долу на терена, за да празнува успеха с футболистите и веднага получи много поздравления.

"Четири победи над "Левски" не е случайно. "Левски" не е случаен отбор и не е отбор, който може да се подценява. Във всеки мач срещу "Левски" подхождаме като начало на нов период. Всяка победа идва като психологически подем. Струва ми се, че се очертава като един успешен сезон в ЦСКА. От пет големи цели, които си поставихме през сезон 2013/14, изпълнихме четири от тях - спасихме отбора, направихме силен тим, има млади играчи, получихме и платихме всичко по лиценза и отборът гледа към Европа. Естествено, има още един-два важни мача, но може да се каже, че сме доволни. Благодарих на момчетата в съблекалнята. Показаха характер след гола. След 3:0 и две победи с по 1:0 сега и 3:1 - достойни победи. Не искам да се главозамайваме, много по-високи са целите. Но да победиш Левски е нещо особено, не е като да биеш Лудогорец или Литекс", заяви Александър Томов.

"Искам специално да похваля младите. Естествено, без старите - Мартин Петров, Гъргоров, Тошко Янчев, нямаше как да стане, но младите заслужават внимание", добави шефът.

"В момента има Господ, нещата се връщат. Тези, които организираха онова престъпление, когато ни отнеха лиценза през 2008 година, днес получават заслужени критики. Не бива по административен начин да се взимат победи", върна се на една от любимите си теми за отнетия лиценз Томов./БЛИЦ