Доскорошният председател на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов отново се появи на хоризонта. Политикът обвини Левски и намекна, че “сините” са уговорили мача с Беласица (7:1) в последния кръг.

"Не е нормално на един мач седем души например да заложат на точен резултат 7:1", каза Томов, който говори пред варненските си избиратели.

“Проверки при съмнение за уговорени мачове се налагат и аз подкрепям тази идея. В света има сериозен опит при борбата с уговорени мачове. Моята оценка е, че цялостната корупция в българския футбол трябва да бъде разбита", допълни още Томов.

"ЦСКА си има нови собственици, но това не е завършена тема за мен. Гордея се, че по мое време от около 60 мача загубихме само 3", за пореден път се изтъкна политикът, който допълни, че може за в бъдеще да помага на школата на “армейците”.

"Благодарение на мен всички футболисти на ЦСКА, които са в Черно море в момента, са тук. Данчо Юруков и Георги Илиев дойдоха тук не без моята помощ, Мирослав Манолов също", завърши Томов./БЛИЦ