Александър Томов отрече ЦСКА да е с наложена санкция да не може да извършва трансфери за следващите два трансферни прозореца. Такава възможност има заради спечелено дело от страна на бившите играчи Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня, на които трябва да се плати около половин милион евро.

"Няма забрана, има едно дело заведено от лице, което беше хванато с фалшив подпис. Това е известният случай с Ди Вани. Сега става дума за същото лице заедно с Тенгариня и Нилсон Антонио. Обжалваме това дело и се надяваме да го спечелим. Имаше грешки в някои медии, това е решение на камарата по споровете, а не е съдебно решение. Тази камара е постановила, че трябва да се плати на тези двама футболисти. Това ще се обжалва и ще се гледа в съда. Не знам от 60 колко дела останаха. Вече ви казах, че до края на 2015 година ние трябва да приключим с всички тези неща", каза Александър Томов.

На въпрос за амбициите на ЦСКА с оглед първото място, Томов коментира: "Аз нямам никакви различия със Стойчо Младенов. Ние просто не искаме в момента да вдигаме нос, не искаме никой да стига до някаква еуфория. Поставяме въпроса по друг начин. Миналата година никой не вярваше, че ще сме в първата седмица. Сега никой не ни повярва, че сме направили мащабна селекция, аз твърдя това. От тук нататък ние съзнаваме едно, всяка еуфория е излишна. Да обявяваме нещо сега, не искаме, искаме труд и възмъжаване."

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите