Александър Томов си тръгна доволен от стадион "Българска армия" тази вечер, където изгледа на живо победата на ЦСКА с 4:0 над Хасково. Босът зарадва феновете на "червените" с новината, че е поканил един от любимците им да се завърне в клуба - Жуниор Мораес. Бразилският нападател дойде днес на мача и обра овациите на публиката.

"Имаме много потенциал. Подготвяхме тази селекция с много голяма любов, с много голямо внимание и хората започват да виждат резултатите. Убедени сме, че сме на прав път. Искам да поздравя и Вальо Илиев със завръщането на терена. Хубаво е, че се завърна с гол. Поне аз смятам, че вървим в правилна посока, не трябва да има главозамайване", каза Томов.

"Идва мач с Лудогорец, който е много важен. Шампионатът е много дълъг, а амбициите са ни много големи", допълни босът на "армейците".

Томов засегна и темата за младите футболисти от школата. "Чорбаджийски и Чапаев са бъдещето на ЦСКА. Очаквам 5-6 момчета да са част от първия отбор догодина, примерът с Чочев е показателен. Конкуренцията е много силна, ще им е трудно. Ще залагаме на млади момчета от школата, които да се борят за мястото си в тима. За следващия домакински мач трябва да отворим и Сектор "Г". Трябва да се налагат млади момчета от школата, мащабна промяна с голяма перспектива, подкрепил съм Стойчо Младенов за всичко. Като има възможност за трансфер в чужбина на млад футболист, то той ще се осъществи", допълни Томов.

"Казах на Мораес, че ако в Украйна има проблеми, винаги е добре дошъл при нас. Той е един от обичаните играчи от публиката и ЦСКА е негов дом", каза още Александър Томов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка