ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Александър Томов за пореден път отхвърли слуховете, че сделката между "Лира Инвестмънс" и "Титан" за продажбата на ЦСКА е пред провал. Както е известно, се появиха слухове, че новият шеф на “Армията” не иска да подпише официалния договор. Политикът поставил условие на пернишките бизнесмени за да сложи своя подпис за сделката след решението на КЗК.

“Няма такова нещо. Престанете да ме занимавате с глупости! Някой си прави духовен онанизъм на мой гръб, а вие му обръщате внимание. Подобно поведение бих окачествил като самозадоволяване. Някой пуснал нещо и вие се надпреварвате да го опровергавате или потвърждавате, коментира Томов пред БЛИЦ.

– Няма нищо вярно в това, което ми цитирате. И друго искам да стане ясно веднъж завинаги:“Лира Инвестмънс” не е офшорка, а уважавана фирма. Подразниха ме и заглавията, че Лорънс Дейвис бил господин “Никой”. Как може да се пише такова нещо за толкова уважаван човек? Г-н Дейвис е председател на една от най-големите благотворителни компании. Акционер е в някои големи компании. Крупен бизнесмен и голям фен на футбола. Спрете вече със спекулациите и не обръщайте внимание на бръщолевенията на Сульо и Пульо.”