“Хайде да престанете най-после да ме тормозите заради Венци Христов! Не знам кой и какво е казал, но срокът за плащането, което трябва да направим в Берое, изтича днес. Е, плащане ще има и Венци ще премине официално в ЦСКА”, обеща пред БЛИЦ шефът на “червения” клуб Александър Томов.
 
“Не ме питайте как и по какъв начин ще стане. За повече новини – обадете ми се следобед. Към 17 часа, когато ще има официална информация”, каза още босът.
 
БЛИЦ припомня, че именно в 17 часа днес изтича срокът, поставен от Берое за трансфера на Венци Христов в ЦСКА. Старозагорци очакват 200 000 евро.
 
“Много съм доволен от селекцията. С привличането на младия Брайън Ереро и Ди Вани ударихме джакпота. Това са отлични футболисти. Ди Вани вече е наш, след като още преди присъединяването му към отбора в Турция той подписа договора си. Младият испанец ще трябва да се потруди още, за да спечели доверието на Стойчо Младенов и да изкара успешни проби. Мисля, че е момчето ще се справи, защото Стойчо е доволен от него”, добави Томов.
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА