Силният човек в ЦСКА Александър Томов обеща силен отбор през новия сезон, целта пред когото ще бъде шампионската титла.

"През новия сезон очаквайте да мачкаме. Без бой няма да се дадем. Как така "Левски" и Лудогорец ще управляват българския футбол. Искаха да ни затрият, но не се получи. Сега дори ще играем в Европа, а станахме и вицешампион. Казвам ви, не мога да простя загубата от Локомотив (Пд). Както и тази от Лудогорец на "Армията", изпуснахме победата.

Но през новия сезон ще бъдем по-силни. Разполагаме най-добрите кондиционни треньори. Това се видя отлично, след като смачкахме всички физически. Няма да се дадем, това трябва да се разбере. Колкото и да се пише срещу клуба, ние ще се бием.

И ще се борим за шампионската титла. Стойчо Младенов искаше нулева година миналото лято, но ние поставихме за цел класиране за Европа. А завършихме и втори. Мястото на ЦСКА е на върха. Няма да допуснем двама души да казват какво да се случва. Те си поделят парите от ТВ-правата, докато ние и останалите клубове обираме трохите", категоричен бе Томов на срещата с група фенове, представители на Акционерите във "Фейсбук".