Бившият президент на ЦСКА Александър Томов се опитва да нажежи до краен предел обстановката в Борисовата градина преди ключовата дата 31 март, разбра  БЛИЦ. Преди няколко дни той е нахлул в сградата на “Титан”, настоявайки да получи 2 милиона лева. Ставало въпрос за стар дълг, като според Томов тези пари той е трябвало да вземе още преди две години. Ексбосът на “червените” е заплашил ЦСКА със съд, въпреки че самият той в момента е подсъдим. През януари Александър Томов получи присъда – 9 години затвор, която тепърва ще обжалва.
Бившият шеф на ЦСКА опитал да си наеме адвокат и се свързал с Петър Величков, който обаче категорично му отказал.  
 
“Томов говореше, че много обича ЦСКА, а сега, точно в този момент, когато се опитваме да разрешим всички проблеми около лиценза, се появява на сцената. Шансовете му са нулеви. Ние отдавна сме се разбрали с него. Не виждаме защо е нужно да вдига шум в момента, след като нищо не му дължим”, категорични бяха от Борисовата градина пред БЛИЦ.
 
Както е известно, до 31 март настоящото ръководство на ЦСКА трябва да внесе всички документи относно издаването на клуба. “Червените” са длъжни да гарантират, че нямат задължения към никого или, че са постигнали съгласие да изплатят на вноски забавените суми.