Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев изрази задоволството си от победата с 2:1 над Локомотив (София). Шефът обаче е недоволен, че съдията Стефан Спасов не е изгонил по-рано играч на "железничарите". Пастата улесни задачата на "сините", след като извади червени картони на Том в 23-ата минута и на Александър Бранеков в 73-ата.

"Радвам се за победата и съм доволен, че спечелихме трите точки. С оглед на събитията бе важно да постигнем успех днес. Има неща, които трябва да кажа на футболистите, но ще им ги кажа вътре на тях", каза Тонев след мача на "Герена".

"Нормално е младите да грешат и е нормално треньорското ръководство и публиката да ги подкрепя. Трябваше да вкараме повече голове и нямаше да се стигне до ситуацията в последните минути. На първия футболист на Локомотив (София) (б.р. - визира Том) можеше дори да му дадат по-рано втори жълт картон и да го изгонят", изрази недоволството си Тонев.

"Гледали сте мача, не ме занимавайте с тези неща. Не се занимаваме с такива несериозни работи", отговори Тонев на въпрос какво мисли за думите на Александър Бранеков, който твърди, че "сините" са дали пари на съдията Стефан Спасов, за да ги подпре.

"Някой си нещо казал. Това са хора, които се появяват и заминават. Не ме занимавайте с мненията от лагера на съперника. Аз за Локомотив лоша дума никога няма да кажа. На Георги Марков не мога да се сърдя, той е горещ характер, познавам го много добре. Но на някакви футболисти, които ги има днес, а утре не. Не се занимавайте с тях, несериозно е", каза още Иво Тонев.