Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев остана доволен от победата с 2:0 над Черноморец в Бургас, която той изгледа на живо.

„Не ни беше лесно в никакъв случай. Димитър Димитров за пореден път доказа, че е добър треньор. Черноморец бяха много добре подредени. Докато не отбелязахме първия гол, мачът бе абсолютно равностоен“, коментира Тонев след срещата от 16-ия кръг на "А" група.

„Имахме преимущество, създадохме положения и ударихме две греди. В крайна сметка отбелязахме два гола през първото полувреме и след това нещата изглеждаха по-лесни. Не искам да коментирам колко ни е добра играта. Това е работа на треньорите. Предстои ни мач с "Ботев" (Пловдив). От днешния мач съм доволен от характера, поведението и дисциплината на футболистите. В крайна сметка победихме, което е най-важното. Това ни е първата стъпка към целите, които сме си поставили", каза Тонев.

„Имаме още 14 мача да играем за първенството. Всеки един от тези мачове ще бъде важен за нас и ще трябва да побеждаваме, без значение срещу кого ще играем и къде. Интересува ме само едно нещо - "Левски" да побеждава и да стане шампион", добави шефът на "сините".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ