След като говори за трудностите за изграждането на Сектор "А", председателят на Управителният съвет на "Левски" Иво Тонев заяви, че е готов да се захване и със Сектор "Б" след това.

"Нека да приключа работата си по Сектор "А", да видите вие какво съм свършил. По моя план, след Сектор "А", следва "Б" - емблематичен сектор - на агитката. Като изпълнение Сектор "Б" е в пъти по-евтин от "А". Много по-бързо може да бъде направен - в рамките на 5-6 месеца, за много по-малка сума", оптимист е Тонев.

"Ако този сектор е пълен, идват по 5000-6000 човека, това е един реален вариант. Но това не е решение, което аз мога да взема. Ако изпълним Сектор "А", и феновете застанат зад тази идея, аз съм ОК. Но в никакъв случай не бих бил аз човекът, който ще вземе това решение", добави Тонев.

"Договорката ми с Батков е той да даде парите за седалките на Сектор "А". Те ще струват 300-350 хиляди лева. С риск да си навлека гнева на част от феновете, ще кажа, че е правилно един стадион да бъде продаден. Тоест, да вземе името на дадена фирма, която ще плаща за това нещо. Доста големи отбори работят по този начин - Байерн, Арсенал, нека не ги изброявам всички", каза още Иво Тонев.