Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев замина тази сутрин за Кипър в компанията на главния селекционер Дончо Донев. Двамата се присъединяват към лагера на отбора в курорта Агия Напа. Там Тонев ще се опита да завърши зимната селекция. Както е известно, Илиан Илиев иска да бъде взет още един класен халф, като държи новият да бъде чужденец.

"След пристигането си ще проведа обстойни разговори с треньора Илиан Илиев за всичко около състава. Ще обсъдим и ситуацията относно нови играчи. Той ще ми каже какви футболисти са набелязали с неговия щаб и дали има такива. Очаквам нещата да станат ясни скоро, до няколко дни", каза Тонев.

Както е известно, Илиан Илиев изгледа на живо един двубой в Кипър. Наставникът беше на мача Анортозис - Аполон (Лимасол), който завърши 0:0. По време на срещата Илиев бе придружен от помощника си Николай Митов и играещия помощник-треньор Христо Йовов. Сред набелязаните са няколко играчи - защитникът Бранко Илич и халфовете Венсан Лабан и Моше Охайон от Анортозис, както и полузащиникът на Рашид Хамдани от Аполон.

Тонев обаче не пожела да коментира някое от конкретните имена, подчертавайки, че нещата ще се изяснят до дни.

"Левски" е склонен да плати най-много 300 хиляди евро за нов футболист. Под №1 в списъка на Илиев беше националът на Мавриций Кевин Бру. От неговия клуб Истър обаче поискаха около 1 милион евро за правата му.

БЛИЦ припомня, че до момента тази зима "сините" привлякоха Стефан Велев от Берое, Михаил Иванов от "Ботев" (Враца), Пламен Димов от Черноморец и Милен Василев от Миньор (Перник).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ