Тони Силва вече си е събрал багажа и е в бойна готовност да си тръгне от ЦСКА. Португалецът е меко казано бесен от отношението на феновете към него. Те го ругаха и обиждаха след 0:1 с Локомотив (София), а след това нарязаха гумите на автомобила му. Между двете изцепки Тони Силва пусна изявление в официалния сайт на клуба, в което ясно и категорично заяви, че не се сърди на запалянковците. В знак на „благодарност” няколко часа по-късно те атакуваха колата му.
 
„Махам се. Не искам да тренирам. Не искам и да играя повече за ЦСКА”, обявил днес Тони Силва пред треньорския щаб на „червените”.
 
Треньорът Галин Иванов обаче ще се опита да успокои португалеца, като половин час преди следобедната тренировка двамата ще разговарят на четири очи.
 
„Засега Тони е непоклатим. Дано Гальо го разубеди. Силва в момента не може да напусне ей така, тъй като всичко му е платено. След 25 април обаче може да го стори. Всички се надяваме да не се стигна до такава крайност, но е факт, че той не желае повече да носи червената фланелка”, коментираха пред БЛИЦ от Борисовата градина.
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015