Треньорът на Миньор (Пк) Антон Велков бе видимо притеснен след петата поредна загуба на тима от началото на първенството. Перничани паднаха с 1:2 от Калиакра в отложен мач от 5-ия кръг.

"Кризата в тима се задълбочава и това си личи по нещата, които преди ни носеха успех, а сега липсват. Става дума за нашия непримирим характер и воля за победа, които не се виждат в последните ни мачове. Калиакра не ни надигра особено, а ни победи точно с воля и характер. Мисля, че трябва да спрем приказките, защото те няма да променят нищо. Трябва да намерим точния начин, по който да променим настроението в отбора, но в момента ми е трудно да кажа каква е формулата за това.

Почивката в последните дни не ни бе нужна и тя дори задълбочава проблемите ни. Винаги съществува вариант да си тръгна, ако по този начин ще помогна на отбора. Знам, че играчите стоят зад мен, но те трябва да го покажат с някоя победа. Сега ни предстои мач с Левски, но не искам да говоря кой какви шансове има. Само президентът на Миньор ще реши дали са необходими промени в отбора и какви да са те", заяви Велков./БЛИЦ