Треньорът на Локо (Сф) Антон Велков е убеден, че тимът му има възможност не само да затрудни “Левски”, но дори и да измъкне точка или победа. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота от 17:00 часа на стадион “Славия”.

”Левски” респектира, има защо да е така. Трябва да се възползваме от стила на съперника и да демонстрираме нашата игра. При нас е важно да покажем, че не само ще се съпротивляваме. Искам да имаме и някакви аргументи, да играем и футбол. “Левски” позволява на съперника да играе и ние ще се възползваме от това”, каза Велков.

“Дали сме готови за мача? Аз мисля, че тази среща няма да има по-различен заряд от миналия ни сблъсък. Но в крайна сметка футболистите ги оценяват именно в мачовете срещу силни съперници”, продължи Велков.

Според него психологическото предимство преди срещата е на страната на неговия отбор.

“Определено този мач ще бъде по-труден за “Левски”, ако се замислим, защото там има доста неща, които да бъдат оправдани. При нас имаме играчи и фигури, които са били решаващи за отбора на “Левски” и аз много разчитам на техния опит”, допълни специалистът.

Той призна и че в Локомотив все още не знаят какви

“Даже не знам за премията каква ще бъде. Има мачове, в които за това нещо не трябва да се говори или дори не трябва да се акцентира. Изправяш се срещу “Левски” и имаш шанса да си първият отбор, който да се опълчи срещу тях и евентуално да ги победи. Това е най-важното”, завърши наставникът на Локо (Сф).