Треньорът на Черноморец Антон Велков заяви след равенството 1:1 срещу втородивизионния швейцарски Винтертур, че е доволен от показаното от футболистите му през второто полувреме на контролата, играна в Анталия.

"Това беше най-важното - че успяхме да изравним. Всички български отбори се стресират по начина, по който се играе срещу тях. Винтертур влизаше по-твърдо срещу нашите играчи. След почивката изцяло променихме поведението си", сподели Велков след проверката.

"Все още ни липсват головете или реализирането на положенията, които създаваме. Надяваме се в шампионата да бъдем по-продуктивни. Като поведение абсолютно ме задоволява това, което видях. През второто полувреме доминирахме", продължи пред "Гонг" треньорът на "акулите".

"Смятам, че агресивността, която показахме през второто полувреме, трябва да бъде минимумът, който да демонстрираме и в първенството. Ако се наложи, ще вземем нападател. Няма да направим отстъпление в шампионата. Времето за някои неща е недостатъчно. Целите се препокриват на всички, които работим за Черноморец, но ни трябва спокойствие и време, за да ги реализираме", добави Велков.

"Енис Хайри не е пропускал нито една тренировка на Черноморец. Ако имаше някаква вероятност да го трансферираме, нямаше да го пускам да играе по 90 минути в контролите. Той се подготвя за пролетния полусезон в "А" група", каза Велков, като по този начин отхвърли възможността опитният защитник да бъде продаден в чужбина. /БЛИЦ