Притеснение обзе лагера на Черноморец преди първия пролетен мач срещу Академик (София) в събота. Мачът е от 15:00 часа на стадион “Славия”.

“Физически сме готови да започнем първенството. Както става почти всяка година, тренираме при едни условия, а като дойдат мачовете, обстановката е друга. Мачът с Академик е по-труден за нас, отколкото за тях. Те имат малко предимство, защото и да загубят, никой няма да им каже нищо, докато за нас не е така. Противникът страшно много ни затрудни със събирането на информация, макар че имаше лагер заедно с нас в Анталия. При тях имаше постоянно текучество на футболисти. Срещу нас ще излязат със състав, в който ще има познати имена от есента, но ще има и непознати. След като не разполагаме с достатъчно данни за противника, ще се концентрираме повече върху нашата игра”, коментира Тони Велков на днешната пресконференция.

“Наясно съм със стартовия състав, но не мога да не се съобразя с условията, при които ще играем. Савио Нсереко ще бъде в групата. В най-скоро ще намери най-добрата си форма. Докато е полезен, ще бъде на терена”, допълни Велков.

“Акулите” ще отпътуват от Бургас в петък в 8.00 часа. Отборът ще се настани в комплекса „Царско село” и следобед ще направи тренировка в часа на мача./БЛИЦ