Треньорът на Локомотив (София) Антон Велков даде пресконференция преди гостуването на ЦСКА в четвъртък. Двубоят е от отложения 16-и кръг, с който трябваше да започне пролетният дял на първенството. Кръгът обаче беше изместен заради лошите атмосферни условия.

“Проведох ползотворен разговор с отбора след загубата с 0:1 от Видима-Раковски. Хубавото е, че играчите изтъкват на преден план собствената си вина, а не търсят причините за загубата на друго място. Казал съм на всички момчета, че не трябва да гледат назад, защото ни предстоят много важни мачове. Надяваме се срещу ЦСКА всички да покажат качествата, с които разполагат. Неумението да вкарваме се дължи на лошите терени, на които тренирахме през зимата”, заяви Тони Велков.

“Ще направим всичко възможно да вземем тази среща. Ясно е, че на "Армията" се играе много трудно, независимо от формата на ЦСКА. Трябва да се признае, че ЦСКА не е само Мораес. В този отбор няма случайни играчи. Сега обаче се срещат два софийски отбора, мачът е дерби и се надявам да победим", завърши треньорът на “железничарите”./БЛИЦ