Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Антони Здравков заяви, че Сливен няма с какво да го изненада преди утрешния мач в града под Сините камъни.

“Зе Соарес все още е футболист на Левски. Доколкото знам има някакви дребни проблеми, които на този етап са пречка трансферът да се осъществи, но за подробности и повече детайли трябва да се обърнете към спортния директор Георги Иванов. Нека да видим доколко Зе Соарес ще е уморен от пътя, включен е в групата за мача със Сливен и напълно нормално е да вземе участие", каза Здравков на днешната си пресконференция.

“Телкийски проведе четири тренировки наравно с останалите футболисти и е напълно готов. Топузаков ще пропусне мачовете до края на годината. Контузията е сериозна, надявам се през месец януари да започне нормална подготовка", каза още Здравков.

“Според мен всеки един отбор в България може да изненада своя противник. Отборът на Сливен е същия от миналата година без четиримата напуснали. Знаем стилът на игра на Драголюб Симонович. Още когато водеше Сливен първия път, съм имал сблъсъци с него, макар и на друго ниво. Той налага в момента същия стил и едва ли може да ни изненада. Ако ние играем добре, ще постигнем целта си", завърши Здравков./БЛИЦ