Треньорът на "Ботев" (Bpаца) Антони Здравков продължава да работи по лятната селекция на врачани. "7 дни спорт" научи, че наставни­кът иска да привлече нападателя на Левски Тодор Чаворски.

Су­хия познава отлично момчетата от школата на сините, тъй като доста време работи в клуба от "Герена". При завръщането си в Бъл­гария наставникът наЛевски Илиан Илиев призна, че не е доволен от някои от младите футболисти и те ще бъдат преотстъпени. В това число попада 19-годишният Тодор Чаворски.

Напада­телят е голмайстор на юношите старша възраст на сините, но няма да има как да се пребори с Базил де Карвальо и Жоао Силва за титулярно място. Преди няколко седми­ци Сухия привлече и друг юноша на Левски - централния защитник Асен Георгиев.

Селекцията до мо­мента в "Ботев" (Враца) е повече от незадоволи­телна. Новите инвеститори искат да налагат в клуба млади талан­ти от чужбина. През седмицата на проби дойдоха камерунецът Чарли Еяна и бразил­ците Аугусто и Касио.

Италианецът Салваторе Чича също изкара няколко дни в "Ботев", но бе освободен. В Италия пък се спряга името на централния защитник от Серия D Джузепе Пира, но за момента той не се е появил на лагера на тима в Банско.