Треньорът на Левски Тони Здравков даде традиционния си брифинг преди утрешния мач срещу Черно море. Двубоят е от 13-ия кръг на “А” група и е от 17,00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Очаква ни труден мач срещу много добър отбор. Съперникът се представи много силно през миналия сезон, наистина много стабилен тим. Излишно е да коментираме качествата им, стойностен отбор с добри изпълнители и добра селекция. Надявам се обаче ние да вземем победата в този мач. Трябва да вкарваме положенията си, защото без голове няма как да побеждаваме", заяви Антони Здравков.

"Тези футболисти, които имаха мач с мъжкия национален отбор, са уморени и това е съвсем нормално. Изиграха два мача и мисля, че е логично да са изтощени. Мариян Огнянов се прибра в България от лагера на младежкия национален отбор с травма, Телкийски също е с контузия. При Живко Миланов всичко е наред, беше уморен и за това не тренираше. Оплакваше се от стомашни болки, не е болен от грип.

Топузаков не е готов да играе цял мач. Включваме го в групата за Черно море и се надяваме да помогне каквото може. Мисля, че е нормално Кръстовчев да бъде титуляр при положение, че се намира във форма и бележи голове за разлика от другите нападатели в отбора", допълни специалистът./БЛИЦ