Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Антони Здравков заяви, че не вярва титулярният вратар Георги Петков да напусне отбора.

”Мисля, че Гошо е реагирал емоционално с изявлението си, че си тръгва от Левски след няколко месеца. Не вярвам да напусне, защото публиката го освирквала. В историята на Левски всички играчи са били освирквани в определени моменти", каза Здравков по повод думите на стража, че ще си тръгне от тима, след като феновете го обиждаха след загубата от Залцбург с 0:1.

“Ще има освежаване, но не знам все още колко нови играчи ще бъдат в състава. Изминали са по-малко от 48 часа от края на мача със Залцбург и голямата умора все още не е настъпила. Все пак мачът утре е ранен и на практика ще излезем на терена твърде скоро след края на предишния двубой", обясни Здравков на редовния си брифинг.

В състава на Левски утре вероятно няма да бъде мароканският защитник Бензукан. "Той стъпи накриво по време на вчерашната тренировка и има проблеми с глезена. Що се отнася до Рабех, аз съм доволен от представянето му и не виждам причини да не играе срещу Пирин", допълни треньорът на Левски.
Двубоят между Пирин и “сините” е утре от 14,30 часа в Кюстендил./БЛИЦ

Групата на Левски:
Вратари:
Божидар Митрев, Цветан Димитров
Защитници: Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Веселин Минев, Лусио Вагнер, Йордан Милиев
Халфове: Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Дарко Тасевски, Лъчезар Балтанов, Жоазиньо, Зе Соарес, Николай Димитров, Димитър Телкийски
Нападатели: Георги Христов, Еньо Кръстовчев, Христо Йовов