Треньорът на “Ботев” Враца Антони Здравков даде пресконференция преди гостуването на “Левски”. Двубоят от 12-тия кръг на “А” група е в събота (10 ноември) от 16:30 часа на стадион “Георги Аспарухов”.

“Настроението в отбора е добро. Нямаме проблеми с изключение на хората, които имат леки травми. Надявам се до мача в събота да превъзмогнем тези проблеми и в мача срещу “Левски” да излезем в оптимален състав. Жайро от вчера влезе в тренировките, но не я изкара докрай. Другият, който вчера се включи на 70-80% в тренировката, е Варела. Дарко Савич очаквам днес да тренира”, заяви Тони Здравков.

“Сантименти имам, когато “Левски” играе срещу отбор, който не ръководя. В момента е нормално да имам не притеснения за себе си, а за отбора, как ще изглеждаме на „Герена“. Много от момчетата са играли, друга част обаче за първи път ще излязат на този стадион и дано да няма притеснение. От началото на седмицата обяснявам, че няма нищо страшно. Излизаме с нагласата за победа. Навремето “Ботев” (Враца) имаше много силен отбор, ако не се лъжа, четирима бяха в националния отбор. Няма нищо общо със сегашната ситуация. Аз ще съм доволен и на минимален успех “, каза още Тони Здравков./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА