Изпълняващия длъжността старши треньор в Левски Тони Здравков заяви на днешната си пресконференция, че шампионите ще търсят реализиране на повече голове в мача със Спортист (Своге). Срещата е утре от 15,00 часа в Своге.

„Ние трябва да покажем агресивно лице в нападение. Целта ни е да бележим голове, а не един гол. Всичко е решено, но не трябва сега да споделяме състава. Излизаме да атакуваме от първата минута”, каза Здравков на пресконференцията си днес.

„В Левски липсва изявен голмайстор. Всичко друго мисля, че е нормално. Отборът създава много ситуации за гол във всяка среща. Видимо е, че се дава шанс и на младите футболисти в отбора. В Австрия те защитиха името си и отбора на Левски. Някои от тях ще играят и утре, а други - не”, добави още треньорът на “сините”.

„На разбора преди мача със Залцбург говорихме, че излизаме само за победа. Това е напълно нормално. Ако един отбор играе за равен, той просто отбива номера и не е сериозно. Няма ултиматум да победим Своге, защото в отбора няма нищо на живот и смърт. Такива са моите разбирания за футбола и живота. За мен всичко трябва да се случва постепенно и адекватно. Съвсем нормално е, когато Левски играе да търси победата във всеки мач. Ако някой може да ни създаде проблем, това сме самите ние”, отбеляза още Здравков./БЛИЦ