Треньорът в Левски Антони Здравков съжалява, че Локомотив (Пловдив) ще бъде без наказания Йордан Тодоров в гостуването на "Герена". Двубоят от 23-ия кръг на "А" група е утре от 19:30 часа.

"Съжаляваме, че Данчо Тодоров няма да играе, защото миналата година помним как ни направи шампиони", закачливо заяви Здравков на пресконференцията си преди домакинството на "смърфовете".

Както е известно, през есента на 2008 година Левски и бившия тим на полузащитника - ЦСКА, завършиха 1:1, а той удари греда в добавеното време.

Сега Тодоров носи фланелката на Локо (Пд), но е наказан за утрешната среща на "Герена" заради натрупани картони.

"Искаме да победим утре, нагласите са за това, не очаквам нищо друго. Ще направим всичко възможно да вземем трите точки. Мачът няма да е лесен", коментира още Сухия.

"Очакваме до една седмица да се възстанови и да може да играе в следващите мачове", каза Здравков за Дарко Тасевски, който остана извън групата на "сините" и за домакинството на Локо (Пд).

"Тевия не е в групата, защото все още не показва достатъчно добри умения. Има други футболисти, които повече заслужават повече да бъдат в отбора", каза още Тони Здравков. /БЛИЦ