Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков коментира пред БЛИЦ декларацията на Царско село. От столичния тим заплашват, че няма да излязат на терена, ако всички играчи и щаба на врачани не мине тестове и не даде отрицателни резултати за коронавирус. Мачът е тази вечер от 18 часа в София.

Притесненията на Царско село идват от това, че предишният двубой на врачани бе срещу Дунав, където вече бяха установени заразени играчи.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Минахме тестове на 2 юли. Всички са отрицателни. Четох сутринта декларацията на Царско село, но няма как да знам дали ще излязат за мача. Ние сме в София от вчера, а научихме тази сутрин за случилото се с Дунав. Дори да направим днес PSR тестове, резултатите ще излязат утре. Това ще означава да се отложи мачът", започна Здравков.

"Никой от БФС или от Медицинската комисия не ни е казал да минаваме тестове или нещо подобно. Никой за нищо не ни е информирал. Предполагам, че това е някаква игра от страна на Царско село. Ние се готвим за мача, а какво ще стане, няма как да знам", допълни треньорът на Ботев (Враца).