Треньорът на „Левски“ Антони Здравков обяви, че му е било трудно да вдигне отбора за дербито с ЦСКА. Той похвали футболистите си, че са преодолели трудностите. Сухия призна, че не знае какво е бъдещето му в клуба. В деня преди мача той разкри, че е останал на треньорския пост, за да спаси отбора от служебна загуба.
 
„Имахме проблеми, когато излизаме срещу техния вратар. Изпуснахме няколко положения и направихме елементарна грешка, при която стана дузпата за гола. Нямам обяснение. Опитахме да реагираме и да вкараме гол. Имахме положения. Не стана. Мисля, че през първото и през второто полувреме имахме предимство в играта. Футболистите показаха, че когато отборът има трудности, могат да ги преодолеят. Трудно е да се вдигнеш в такава ситуация. Не знам какво е бъдещето ми в „Левски“. Ръководството трябва да реши това“, заяви Здравков.
 
"Останахме с човек повече в средата на терена, където Бастос оставаше сам. Обърка ни грешката за дузпата. Не можеш да излезеш два пъти сам срещу вратаря, и да не можеш да вкараш. Първото нещо, което трябва да променим е концентрацията. В един периодд от време – 15 минути-20, в който хаосът ни завладя. Всеки мач е отделен сам по себе си. Предстои ни такъв за Купата. Вече мислим за него. Не знам какво визира под “тенденциозно съдийство” колегата Младенов. Не видях с нещо Кабаков да е ощетил нас или ЦСКА. Каквото е видял, това е отсъдил. Картоните не са малко, като добавим и контузиите срещу “Ботев” (Пд) ще ни липсват няколко човека. Ще разчитаме на това, което е здраво, и което не е наказано. Поел съм ангажимент с Елин Топузаков. Той включва и днешния двубой. Работа на ръководството е да прецени какво ще правим оттук нататък. С Георги Иванов са ни напълно колегиални отношенията. Ако дойде, нямам нищо против да работим заедно отново. Че не се работи лесно в такава обстановка, така е. Настроението е минорно. Футболистите се абстрахираха от всички тези проблеми в последно време. Надявам се бързо да проедолеят болката от днешната загуба", добави Сухия.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ