Изпълняващият длъжността старши треньорът на Левски Тони Здравков обеща, че „сините” ще покажат съвсем различно лице срещу Миньор в сравнение с последната приятелска среща със Спартак Пловдив. Двубоят срещу перничани е утре на стадион “Славия” заради наказание на Левски.

„За съжаление не играхме срещу Ботев и това ще е първият ни официален мач след подновяването на първенството. Длъжни сме да играем на високо ниво, в добро темпо и да го спечелим. Тримата ни национали са възстановени и в добро състояние. Вярвам, че ще играят на високо ниво.

Убеден съм, че ще видим един различен Левски. Влизаме в първенството с първи мач, футболистите ще искат да покажат пред публиката, а и пред медиите своето състояние. Те са пределно мотивирани да покажат, че не са това, което показаха срещу Спартак Пловдив”, каза Тони Здравков.

“Гледахме мача Миньор - Пирин. Имаме прясна информация за Миньор. Знаем техните силни страни, както и техните слаби места. Нямаме голям избор в зоната на защитата. До Милиев ще играе Елин Топузаков”, продължи треньорът. Този мач и двубоят с Литекс са много важни, но това важи и за следващите 12 срещи, които следват”, продължи Здравков.

“Президентът г-н Батков се появи на стадиона тази сутрин. Видя се с момчетата, това е нещо съвсем нормално. Той не беше идвал от доста време и искаше да усети атмосферата в отбора. Няма нещо по-специално. Той от доста време не беше идвал, защото бе в чужбина, а и ние доста време не бяхме в страната”, завърши треньорът./БЛИЦ