Селекционерът на младежкия национален отбор Тони Здравков коментира представянето на тима след загубата с 1:2 от Созопол в контрола, която се игра в Сливен на стадион „Хаджи Димитър“.

„Доволен съм от играта през първото полувреме, но не и от това, че загубихме мача. Създадохме 3-4 положения за гол, реализирахме едно попадение и същевременно не допуснахме нито една опасна ситуация пред нашата врата. През второто полувреме подценихме съперника и след груби индивидуални грешки в нашата защита се стигна до изравняване. След попадението тръгнахме да играем по-офанзивно, но наивна грешка в отбраната ни доведе до втори гол за Созопол. За втората част мога да кажа, че съм доволен единствено от последните 15 минути, въпреки че направихме няколко пропуска”, заяви Здравков след двубоя.

„Трябва да изчистим грешките сега, за да не ги допускаме в официални срещи. Този лагер-сбор беше главно с цел да се опознаем повече играчи, да им дадем шанс и да изградим основна група от 22-23 футболисти, с които да работим. Това не означава, че няма да продължим да следим и други футболисти и да повикаме тези, които се представят най-добре. Проблемът е, че нямаме време”, допълни той.